Снимка: PexelsИстинско чудо се случи в болница в Стара Загора. Момченце,

...
Снимка: PexelsИстинско чудо се случи в болница в Стара Загора. Момченце,
Коментари Харесай

Спасиха бебе, родено с тегло от 480 грама в Стара Загора

Снимка: Pexels

Истинско знамение се случи в болница в Стара Загора.

 

Момченце, родено преди по-малко от три месеца в Акушеро-гинекологичния комплекс при Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора, с тегло 480 грама, беше изписано през днешния ден  от Клиниката по неонатология, оповестиха от лечебното заведение, написа

" Детето към този момент е с тегло от 1,7 кг и е настанено за долечение в Дом „ Майка и бебе “, преди да се прибере при своите родители ",  съобщи завеждащият Клиниката доцент доктор Христо Мумджиев. Той посочи, че бебето е родено в 23-ата гестационна седмица, което е необичайност за България.

„ Детето към момента не може да се отглежда в домашни условия, само че се радваме,  че успяхме да помогнем за стабилизирането на неговото положение “, д обави доцент доктор Мумджиев.

Проявеният професионализъм от екипа на Клиниката по неонатология за следващ път потвърди,  че лечебното заведение остава водещо в Югоизточна България по диагностиката и лекуването на новородените деца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР