Снимка PexelsИ в Ливан скочиха срещу мерките. Сблъсъци избухнаха между

...
Снимка PexelsИ в Ливан скочиха срещу мерките. Сблъсъци избухнаха между
Коментари Харесай

Демонстранти и полиция се сблъскаха в Триполи, има десетки ранени

Снимка Pexels

И в Ливан скочиха против ограниченията. Сблъсъци избухнаха сред стачкуващи и полиция в ливанския град Триполи поради рестриктивните мерки, свързани с ковид. Франс прес оповестява, че недоволните са палили гуми и хвърляли камъни, а полицията дала отговор със сълзотворен газ и гумени патрони. От Ливанския червен кръст осведомиха, че над 30 души са ранени при конфликтите, като шестима са признати в болница.

Триполи е най-бедният град в страната и съгласно данните, доста от хората там живеят под линията на бедността, показва Франс прес, представена от

Миналата седмица ливанското държавно управление удължи цялостния локдаун с две седмици. Карантината е 24-часова, а покупката на хранителни артикули става посредством доставки по домовете. По улиците могат да излизат единствено работещите определели специалности като медицински служащи и чиновници в силите на реда.

Ливан чака първите ваксини против вируса да дойдат идващия месец.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР