Снимка: PexelsЕвропейският съюз удължи за пореден път с половин година

...
Снимка: PexelsЕвропейският съюз удължи за пореден път с половин година
Коментари Харесай

ЕС: Удължаваме с 6 месеца санкциите срещу Русия

Снимка: Pexels

Европейският съюз удължи за следващ път с половин година икономическите секторни наказания против Русия.

" Съветът на Европейски Съюз одобри през днешния ден решение да удължи с 6 месеца – до 31 януари 2022 година, глобите, ориентирани против съответни браншове в стопанската система на Русия ", се споделя в изказването. Решението на Съвета на Европейски Съюз е признато въз основата на оценките от използването на Минските съглашения.

Във връзка със събитията в Украйна и анексирането на Крим, през 2014 година Европейски Съюз вкара за първи път наказания против Русия.

Ограничителните ограничения бяха разширявани и удължавани няколко пъти. Прекратени бяха договарянията за безвизов режим и за ново базово съглашение за съдействие.

Въведена беше възбрана за влизане на териториите на страните от Европейския съюз за избрани длъжностни лица от Русия и бяха замразени активите им. Въведени бяха и рестрикции от търговски, финансов и боен темперамент, а в отговор на това Русия вкара възбрана за импорт от Европейски Съюз на редица хранителни артикули.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР