Снимка: PexelsДоц. д-р Димитър Буланов коментира пред Нова телевизия пандемията

...
Снимка: PexelsДоц. д-р Димитър Буланов коментира пред Нова телевизия пандемията
Коментари Харесай

Доц. д-р Буланов: Всеки с COVID-19 ще има къде да се лекува

Снимка: Pexels

Доц. доктор Димитър Буланов разяснява пред Нова телевизия пандемията от COVID-19  в България, написа Novini.bg.

Д-р Буланов е един от първите лекари на първа линия. Той е и новият шеф на Александровска болница откакто проф. доктор Костадин Ангелов пое поста на министър на опазването на здравето.

„ Много настойчиво се популяризира в разнообразни климатични области и при разнообразни температури COVID-19 “, съобщи той.

„ Постепенно заболяването в България понижава, само че това не би трябвало да ни обнадеждава “, сподели доцент Буланов.

Във връзка с това, че тази седмица България отбелязва самобитен пик на заболели в интензивни отделения и ще има ли къде да се лекуват българите изключително есента и зимата, доцент доктор Буланов увери, че ще има и разясни, че в случай че би трябвало цялата здравна система ще се преструктурира, само че хората ще се лекуват.
 

Той изрично отхвърли въпросните 1000 лева, които се дават на лекарите на първа линия са причина те да останат в България и да се занимават с заболели от ковид.

Относно това какво би споделил на хората, които се опасяват от COVID-19, доцент доктор Буланов съобщи, че е значимо да се съблюдава отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР