Снимка PexelsДо края на тази седмица или началото на следващата,

...
Снимка PexelsДо края на тази седмица или началото на следващата,
Коментари Харесай

Пак удължават извънредната обстановка

Снимка Pexels

До края на тази седмица или началото на идната, ще имаме съответни инструкции за влизане в страната, засягащи влизането на хора със приключена имунизация, с негативни PCR или антигенен тест и за преболедували през последните шест месеца. Все още нямаме изрично решение, написа

Това съобщи министърът на опазването на здравето в оставка проф. Костадин Ангелов по време на постоянния брифинг за настоящата епидемиологична конюнктура и въведените противоепидемични ограничения в страната. Скоро ще издам заповед за влизането в страната, която ще визира и издаването на работни визи за чужденци, съобщи Ангелов. Той заяви, че изключителната противоепидемична ситуацията в страната би трябвало да продължи. Доц. Кунчев внесе през вчерашния ден отчет и то ще бъде удължено с един месец, добави Ангелов и изясни, че решението е за месец, с цел да не се спъват дейностите и решенията на бъдещето държавно управление. Ако има последващо държавно управление, то ще може да ревизира това решение, уточни Костадин Ангелов. Той заяви още, че е разговарял с доктор Александър Симидчиев да създадат среща. Тя ще се състои по време на здравна комисия и ще обсъдим въпросите на пандемията, съобщи министърът в оставка и предизвести: Ситуацията е доста сериозна. Третата вълна ще отмине, само че вирусът ще остане. Ние не се страхувахме да вземем сложни решения, акцентира той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР