Снимка: PexelsДнес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване

...
Снимка: PexelsДнес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване
Коментари Харесай

Днес изтича срокът за подаване на заявления за гласуване на поставените под карантина

Снимка: Pexels

Днес изтича срокът за подаване на заявки за гласоподаване на поставените под карантина. Той е до 17,30 ч. Те могат да подадат заявки за гласоподаване с преносима изборна кутия на парламентарните избори на 4 април.

Подвижни секции за карантинирани, кметовете ще назначат при минимум 10 подадени заявки по непрекъснат или сегашен адрес за гласоподаване в общината или региона.

Заявления се подават до кметовете на общини, региони, кметства или кметски наместници, припомнят от БНР. Това може да стане с упълномощено лице, по пощата, по факс или посредством електронната платформа на администрацията, в случай че има такава.

От ЦИК обръщат внимание, че в случай че адресът, на който гласоподаватели обитават под карантина не е нито непрекъснатият, нито актуалният, в случай че е подадено заявление за гласоподаване по сегашния, няма да могат да гласоподават на идните избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР