Снимка: PexelsЧерно море Тича стартира с победа контролите от предсезонната

...
Снимка: PexelsЧерно море Тича стартира с победа контролите от предсезонната
Коментари Харесай

Черно море Тича победи Спартак в първата си предсезонна контрола

Снимка: Pexels

Черно море Тича започва с победа контролите от предсезонната си подготовка. Селекцията на Галин Стоянов надделя Спартак Плевен с 85:83 в инспекция, която се организира в морската ни столица, оповестява Bball.bg.

Цветомир Куртев и Милош Чойбашич означиха по 16 точки за Черно море Тича, като вторият бе доста потребен и овладя 12 битки, с цел да оформи дабъл-дабъл. Александър Янев се регистрира с 14 и 9 битки. Александър Стойков и Веселин Георгиев вкараха по 11 точки.

Мартин Маринов и Николай Маринов бяха най-резултатни за Спартак с по 16 точки, като първият сграбчи 8 битки. Любен Пасков ги последва с 13 и 5 битки. Тодор Тодоров остана с 11 точки.

Варненци демонстрираха по-точен мерник в стрелбата от игра – 55% против 38% за Спартак Плевен. Общо девет смени на водачеството имаше в дуела, както и пет равенства. За да стигнат до триумфа, “моряците ” използваха мощната си трета четвърт, в която нанизаха 25 точки против 13 за противника. Домакините наваксаха пасив от 9 точки от първото полувреме и обърнаха до 61:58, съумявайки да запазят нежния си задатък до финалната сирена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР