Снимка PexelsБританската полиция съобщи, че 27 годишен мъж е задържан

...
Снимка PexelsБританската полиция съобщи, че 27 годишен мъж е задържан
Коментари Харесай

Арестуваха 27-годишен за нападенията с нож в Бирмингам

Снимка Pexels

Британската полиция заяви, че 27 годишен мъж е арестуван по съмнение, че е причинителят на нападенията с нож, при които един човек беше погубен, а двама - тежко ранени в нощта на събота против неделя във втория по величина английски град Бирмингам, предадоха Франс прес и ТАСС, представена от Пик.

Снощи полицията излъчи фрагменти на обвинения нападател от наблюдателни камери. Органите на реда са получили голям брой сигнали и при инспекцията на един от тях рано тази заран е направила ареста в бирмингамския квартал Сели Оук.

" В 4 ч. сутринта задържахме мъж, който е обвинен в ликвидиране и седем опита за ликвидиране при редица набези с нож в Бирмингам ", заяви полицията на графство Уест Мидландс.

Според полицията, жертвите наподобява са били нападнати напосоки и към този момент няма данни да става дума за терористична демонстрация или нахлуване от ненавист, нито за спор сред незаконни организации.

При нападенията беше погубен 23-годишен мъж, а 19-годишен мъж и 32-годишна жена бяха тежко ранени.

Други петима души на възраст сред 23 и 33 години са с по-леки пострадвания.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР