Снимка: PexelsБивш член на мафиотската фамилия Дженовезе, който впоследствие става

...
Снимка: PexelsБивш член на мафиотската фамилия Дженовезе, който впоследствие става
Коментари Харесай

Бивш мафиот с предупреждение към фамилията Дженовезе

Снимка: Pexels

Бивш член на мафиотската фамилия Дженовезе, който след това става клеветник и със правосъдните си показания вкарва в пандиза над 70 мафиоти, написа отворено писмо с предизвестие към членовете на незаконната фамилия, откакто схванал, че са разкрили новата му идентичност, написа Profit.bg.

``
реклама

В писмото си Майкъл „ Куки “ Д‘Урсо споделя, че е бил осведомен от управляващите, че на Коледа сътрудници на мафиотската фамилия са обсъждали в ресторант в Манхатън новото му име и местоживеене.

„ Готов съм, кадърен съм и желая да пазя моето семейство и себе си “, предизвестява той в писмо забелязано от Gang Land News.

Бившият мафиот прибавя, че се надява, че „ 20 години по-късно никой не би бил толкоз малоумен, че да си навлече доста съществени приятности поради мен “, като също по този начин предизвестява, че към себе си непрекъснато има доста способни някогашни чиновници на реда, които рапзолагат с разрешителни за носене на оръжие.

49-годишният Д‘Урсо оцелява откакто е прострелян в главата по време на среднощна игра на карти в обществен клуб в Бруклин през 1994 година В престрелката, която е поради комарджийски дълг, умира неговия братовчед, който съгласно New York Times му бил непосредствен като брат.

Бившият мафиот също по този начин споделя в писмото, че научил, че Франк „ Фарби “ Серпико ще поръча убийството му и по този метод не му оставил различен избор с изключение на да се свърже с управляващите и да стартира да носи микрофон и записващо устройство през 1998 година

В писмото той написа: „ Бях извънредно предан, до момента в който животът ми не бе заплашен за повторно. Хората, които си навлякоха неприятности поради мен, могат да благодарят на Фарби за това, че ме заплаши по телефона и ме сложи в такова състояние, че да спомагам на управляващите.

„ Тези от вас, които ме познават, знаят, че щях да излежа и 100 година в пандиза за верните хора и верните аргументи “, споделя още Д‘Урсо, представен от DailyMail.

Свидетелските показания на Д‘Урсо оказва помощ на управляващите да арестуват и осъдят на 70 мафиоти и техни сътрудници, измежду които и някогашния необут на семейството Дженовезе, Винсент „ Брадата “ Гиганте.

В писмото си някогашният разбойник също по този начин написа че има черен колан по бразилско джиу джицу и тренира бойни изкуства от над 14 години. „ Бухалка и нож няма да ви оказват помощ, тъй че ще би трябвало да употребявате огнестрелно ръжие “, споделя той.

Д‘Урсо приключва с апел към хората от семейството Дженовезе да се „ концентрират върху своите фамилии, богатство и върху това да не влизат в пандиза “, като подписва писмото с някогашния си прякор Куки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР