Снимка Pexels10 години затвор за нарушена карантина в Англия. Това

...
Снимка Pexels10 години затвор за нарушена карантина в Англия. Това
Коментари Харесай

Влизате за десетилетка в затвора, ако нарушите карантината в Англия

Снимка Pexels

10 години затвор за нарушена карантина в Англия. Това съобщи през днешния ден английският здравен министър Мат Ханкок в изказване пред Камарата на общините, написа

Във въпросния черен лист влизат 33 страни: страните от Южна Америка, Южна Африка и Португалия. Границите за идващи от там са затворени и в страната имат право да влизат само лица със статут на непрекъснато пребиваващи. След 15 февруари всички ще бъдат задължени да останат в 10-дневна карантина в специфични хотели, а цената за престой е 1 750 паунда, като в нея влиза прехвърлянето до хотела, престоя в него и наложителен PCR тест. До момента държавното управление е сключило контракти с 16 хотела за 4 600 стаи, заяви още здравният министър.
 
Мат Ханкок също по този начин удостовери, че по време на карантината са нужни два теста - на втория и на осмия ден, без значение дали става въпрос са карантина вкъщи или в хотел.

``Увеличаваме наказванията за неспазване на разпоредбите. Тези, които се опитат да скрият, че са обитавали в страни от черния лист през последните 10 дни, са застрашени от затвор до 10 години “, сподели министърът. Очаква се съответният закон да бъде признат напълно скоро.

Предвижда се и санкция от 1000 паунда за всеки новопристигнал, който не е направил наложителния тест, 2000 паунда за всеки, който не се яви на втория наложителен тест, както и автоматизирано удължение на карантинния интервал до 14 дни. Между 5 000 и 10 000 паунда е санкцията за идващи от страни от черния лист, които не съумеят да карантинират в избрания за това хотел.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР