Снимка: PexelsКоронавирусът ще остане в живота ни завинаги. За това

...
Снимка: PexelsКоронавирусът ще остане в живота ни завинаги. За това
Коментари Харесай

Шефът на ваксините Модерна: Ковид 19 ще остане в живота ни завинаги

Снимка: Pexels

" Коронавирусът ще остане в живота ни вечно ". За това предизвести основният изпълнителен шеф на една от фирмите, създали ваксина против COVID-19 - Moderna.

По-рано здравни чиновници и специалисти по инфекциозни заболявания обясниха, че има огромна възможност Covid-19 да се трансформира в ендемична болест. Това значи, че ще се популяризира непрекъснато, въпреки и евентуално в по-малка степен.

Сега изпълнителният шеф на Moderna Стефан Бансел показва единодушие с тях. Той аргументира теорията си, че COVID-19 ще стане ендемичен, с аргумента, че „ SARS-CoV-2 не изчезва “.

" Ние ще живеем с този вирус, мисля, вечно “, сподели той по време на полемика в конференцията за опазване на здравето на JPMorgan, представен от Евроком.

Това значи, че в бъдеще здравните чиновници ще би трябвало непрестанно да наблюдават за нови разновидности на вируса, с цел да могат учените да създават ваксини за битка с тях, сподели той. Към днешна дата към този момент има открити няколко разновидности.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР