Снимка: ПетелВ Бургас днес ще се проведат два протеста. Те

...
Снимка: ПетелВ Бургас днес ще се проведат два протеста. Те
Коментари Харесай

В Бургас организират два протеста днес

Снимка: Петел

В Бургас през днешния ден ще се проведат два митинга. Те са против удължаването на ограниченията против разпространяването на ковид. Призивът е да се обединят всички наранени от продължаващото до 31 януари затваряне на редица обекти, съобщи Bulgaria On Air.

Протестиращите считат, че ограниченията поради ковид ще доведат до съществени стопански проблеми за редица сектори у нас.

Както стана ясно заведенията, нощните питейни заведения и игралните зали остават затворени даже и след Нова година. Изключение се прави за заведенията за хранене към хотелите. От Националния действен щаб оповестиха, че се следи лек спад в заболеваемостта, само че още е рано за трайна наклонност.

Междувременно от 15:00 ч. пред постройката на община Бургас алегорично ще бъде сложена елха, а три часа преди този момент на същото място ще се състои митинг проведен от " Възраждане ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР