Снимка: ПетелНяколко села в община Балчик са без ток заради

...
Снимка: ПетелНяколко села в община Балчик са без ток заради
Коментари Харесай

Няколко села в община Балчик са без ток заради лошото време

Снимка: Петел

Няколко села в община Балчик са без ток поради неприятното време. Причината е в скъсани проводници. Пътищата в област Добрич са проходими при зимни условия, като тук-там има заледявания и навявания, оповестяват от Областно пътно ръководство.

От 6.00 ч. сутринта общо 17 машини на пътноподдържащата компания почистват и обработват главните посоки от републиканската мрежа. Няма подадени сигнали за закъсали коли и бедстващи хора.

Рязкото утежняване на времето - преваляванията от дъжд, минали в сняг и мощният вятър, са довели до разкъсване на проводници и без ток са селата Сенокос, Дропла, Пряспа, Кремена и част от Змеево. Екипи на електроразпределителното сдружение работят по премахване на проблемите. Няма подадени сигнали за проблеми с водоснабдяването на територията на региона.

Вятърът е със скорост 41 км/ч. Областният шеф на Добрич Красимир Кирилов моли да не се подхващат пътувания, в случай че те не са наложителни и да се потегля на път с готови коли.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР