Снимка: ПетелОтложеният мач от деветия кръг на Трета лига –

...
Снимка: ПетелОтложеният мач от деветия кръг на Трета лига –
Коментари Харесай

Спартак приема Лудогорец 3 другата сряда, гостува в Силистра в края на месеца

Снимка: „ Петел ”

Отложеният мач от деветия кръг на Трета лига – Североизточна група Спартак – Лудогорец 3 е плануван за 18 ноември (сряда) от 14 часа на стадион „ Спартак ”.

Това заяви за „ Петел ” шефът на ЗС на БФС Варна Георги Мирчев. Той добави, че другата отсрочена среща на Спартак – с Доростол, ще се изиграе след края на есенния дял на шампионата. „ Мачът Доростол – Спартак ще е на 28-и или 29-и ноември в Силистра. Затова имаме единодушието на двата клуба. ”, посочи Мирчев.

Последният съобщи, че непрекъснато е в контакт с кметове и ръководители на тимовете от третия ешелон.

„ Засега инфектирани с коронавирус има единствено в Доростол. Можехме да ги накараме да играят със Спартак в неделя, само че не е редно, защото здравето е най-важно. Нека си изкарат карантината от 10 дни и след това ще изиграят срещата, време има.  В другите тимове няма заболели и инфектирани футболисти. Следим обстановката всеки ден, подготвени сме да реагираме, в случай че се наложи, само че нека всичко продължи да е обикновено в нашата група. На този стадий нямаме мотив или причина да отлагаме други дуели в Североизточна група ”, добави Мирчев.

„ Поради това, че мероприятията в Шуменска област са прекъснати и не позволяват да се играе и футбол, Шумен се срещне Интер в Аксаково, а Ботев (Нови Пазар) ще гостува на Тополи. Аз мисля обаче, че нещата в другите области към Варна малко са преекспонирани. Не може заведенията да работят от заран до вечер, а на футболистите да се не разрешава да упражняват ”, сподели още Мирчев.

Той разкри, че е отсрочен за пролетта финалът за Купата на БФС в Североизточна България сред Черноморец (Балчик) и Черноломец (Попово), а срещите от зоналните шампионати ще продължат да се играят по стратегия.

С решение на БФС пък няма да има повече мачове тази година в Елитните групи до 15 и 17 години.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР