Снимка Петел“От Община Варна са изпратили екипи в района със

...
Снимка Петел“От Община Варна са изпратили екипи в района със
Коментари Харесай

Община Варна: Възстановяваме пропадналата стара подпорна стена и велоалеята на бул. „Янош Хуняди“

Снимка „ Петел “

От Община Варна са изпратили екипи в региона със затиснатите от пропаднала велоалея коли през днешния ден във Варна. Както „ Петел “ писа, индицентът стана на бул. „ Янош Хуняди ”, до блок 6, наоколо до КАТ, като велоалеята е пропаднала в резултат на падналия проливен дъжд нощес. По няколко коли има вреди.

Ето формалното известие от Община Варна:

„ Предприемат се нужните дейности по възобновяване на остаряла подпорна стена на бул. “Янош Хуняди ”- край паркинга против блок 6. Част от нея е пропаднала след преваляванията нощес. На място незабавно се изпратени екипи от дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустройване ”, оглед е изработен и от Христо Христов, кмет на регион " Младост ".

Подпорната стена е била налична преди осъществяването на ремонта на ул. “Янош Хуняди ” и велоалеята в региона. След възобновяване на сектора ще бъде възобновена и велоалеята, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".

През почивните дни при дежурния в Община Варна са постъпили сигнали в резултат на дъждовете за наводнени сектори на пътното платно в региона на Зеленчукова борса и на ул. Девня ”. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР