Снимка: Петел, архивЗа 4 часа през нощта от 0 ч.

...
Снимка: Петел, архивЗа 4 часа през нощта от 0 ч.
Коментари Харесай

Ограничават движението по АМ Хемус през нощта на 8, 9 и 10 септември

Снимка: Петел, списък

За 4 часа през нощта от 0 ч. до 4 ч. на 8-ми, 9-ти и 10-ти септември /сряда, четвъртък и петък/, ще бъде лимитирано придвижването в двете направления от 30-ти до 47-км на Автомагистрала „ Хемус “ заради отделяне на напречни връзки сред двете тръби на тунел „ Ечемишка “, осведомиха от Агенция " Пътна нфраструктура ".

За да не се затруднява трафикът плануваните действия в оборудването ще се правят през нощта, като придвижването ще минава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва:

• Автомобилите, пътуващи в посока Варна, ще бъдат отклонявани от пътен възел „ Витинска река “ при 30-ти км по път I-1 София – Ботевград до пътен възел „ Ботевград “ при 47-ми км, където още веднъж ще се включват в автомагистралата.

• Автомобилите, пътуващи за София ще се пренасочват от п.в. „ Ботевград “ при 47-ми км по път II-17 и път I-1 София – Ботевград до пътен възел „ Витинска река “ при 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “.

• Пътуващите по направлението Видин – Враца – София се насочват от кръстовището на път II-17/при км 0/ с път I-1/при км 192/, не престават по път I-1 София – Ботевград.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, съобразена скорост и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР