Снимка: Петел, архивСтотици автомобили с румънци дойдоха на родното Черноморие.

...
Снимка: Петел, архивСтотици автомобили с румънци дойдоха на родното Черноморие.
Коментари Харесай

Стотици автомобили с румънци дойдоха на родното Черноморие

Снимка: Петел, списък

Стотици коли с румънци пристигнаха на родното Черноморие. Няпривът се видя след отпадането на рестриктивните мерки за влизане в България за тях.

Само за часове стотици коли от северната ни съседка безусловно изпълниха алеите на Слънчев бряг. А в няколко от хотелите, румънските посетители сътвориха в откритите паркове празнична атмосфера.
 
Хотелиер споделя, че в границите на четири часа от 300 резервации са станали над 500.

Някои от тях минали границата готови с бърз антигенен тест, а други единствено с персонални документи. Трети споделиха, че платили ненужно PCR проби още с резервацията на почивка в България.

Преди няколко дни хотелиерите приканиха държавното управление за облекчение на ограниченията. След като това се случи те благодариха на Министерството на туризма.

Пясъкът на " Смокиня ": Туристи се питат за какво от жълт е станал сив?

Според локални румънците са пристигнали преди българите. А с цел да дойдат и останалите чужденци от бизнеса Веселин Налбантов - хотелиер - БХРБ прикани: 
 
" Да се освободят всички дестинации Молдова, Украйна, Беларус тъй като това което е станало какво са отговорни хората от Беларус, които желаят да дойдат в голямо болшинство ".
 
Към момента остават строгите ограничения за сигурност в затворените пространства в хотелите, а сосбтвениците им ще упорстват да се провеждат мобилни станции за PCR-тестове.

По този метод ще улеснят непознатите туристи по пътя им към дома.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР