Снимка: Петел, архивОрганите на реда глобиха повече от 1400 пешеходци

...
Снимка: Петел, архивОрганите на реда глобиха повече от 1400 пешеходци
Коментари Харесай

Глобиха повече от 1400 пешеходци в рамките на две седмици

Снимка: Петел, списък

Органите на реда глобиха повече от 1400 пешеходци в границите на две седмици. Санкциите са за разнообразни прегрешения, оповестяват от пресцентъра на Пътна полиция. Акцията започва при започване на октомври.

Това прави по близо 100 глобени приблизително дневно. 46 са велосипедистите, санкционирани за същия интервал на месеца.

Пешеходци, които минават през ограждения от парапети или вериги е едно извънредно съществено нарушаване на закона, което основава предпоставки и за пътно-транспортни катастрофи, оповестява БНР. 63 са пешеходците, които са били открити в такова нарушаване, а другояче общият брой на нарушителите-пешеходци за тези 15 дни надвишава 1 400 индивида. Велосипедистите, те са водачи, нещо, което доста постоянно не помнят и се движат като пешеходци, употребявайки привилегията на пешеходците, минават през обособените за пешеходци площи, не като същински пешеходци т.е. бутайки велосипеда си, а управлявайки го. И една част от велосипедистите, които се явяват съществени извършители на Закона за придвижване по пътищата са тези велосипедисти, които се движат с необорудвани, механически неизправни колела.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР