Снимка: Петел, архивБезплатният депутатски паркинг може да бъде премахнат. Това

...
Снимка: Петел, архивБезплатният депутатски паркинг може да бъде премахнат. Това
Коментари Харесай

Обсъждат премахването на безплатния депутатски паркинг

Снимка: Петел, списък

Безплатният депутатски паркинг може да бъде отстранен. Това ще бъде обсъждано в Столичния общински съвет. Той се намира на площад " Свети Ал. Невски " и се употребява от депутатите. Това ще стане по концепция на Карлос Контрера, ръководител на транпорстната комисия.

" Получих кардинална поддръжка от всички членове на комисията. Докладът беше отсрочен за четвъртък, с цел да се получат и мненията на комисиите по финанси, по стопанска система и по локално самоуправление. Днес е съвещанието на комисията по бюджет и финанси ", разгласи той.

" Темата е забавна и касае връщането на едно обществено пространство за свободно прилагане. Надявам се в последния миг политическите групи да не се изметнат и отчетът да бъде комплициран на трупчета, както сториха с предлагането на Патриоти за София за еднократната финансова помощ за новородени. Очаквам да чуя ясни позиции и да вървим към разрешаване на този брадясал проблем. Още през 2012г. Ангел Джамбазки, който тогава беше общински консултант, поде тематиката и отстрани грозните парапети и ограждения на въпросния безвъзмезден депутатски паркинг ", описа още Контрера.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР