снимка Петел28,7 % стигна активността на парламентарните изборивъв Варна, за

...
снимка Петел28,7 % стигна активността на парламентарните изборивъв Варна, за
Коментари Харесай

Под 30% е избирателната активност във Варна и областта, машина изкара две бележки при едно гласуване

снимка " Петел "

28,7 % стигна интензивността на парламентарните изборивъв Варна, за целия 3 МИР тя остава под 30%, това токазват данните на РИК към 16 часа. Междувременно още една секция е минала към гласоподаване с хартиени бюлетини поради проблем с машините, оповестиха от комисията. Така броят им става общо 6.

За чудноват случай заяви ръководителят на РИК-Варна Велин Жеков. В една от секциите машина е разрешила на един гласоподавател да гласоподава два пъти, като е издала две бележки от вота му. От комисията ще създадат инспекция на място на случая и дадоха обещание детайлности по-късно.„

Основните тъжби за нарушавания във Варненска област за получени по телефона, в множеството случаи те са за това, че представители на секционните комисии са прекомерно покрай гласоподавателите като им дават указания по какъв начин да гласоподават машинно и може да се разкрие тайната на вота.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР