Снимка от тийнейджърските години на Меган Маркъл предизвика доста коментари

...
Снимка от тийнейджърските години на Меган Маркъл предизвика доста коментари
Коментари Харесай

Жена от миналото на Меган Маркъл разпространи нейна тийнейджърска снимка и предупреди принц Хари да бъде нащрек, защото...

Снимка от тийнейджърските години на Меган Маркъл провокира много мнения в обществените мрежи. На фотографията тя е към 15-годишна и е снимана пред Бъкингамския замък в Лондон. Снимката е правена през лятната почивка на Маркъл през 1996 година, написа " Дейли мейл ", представен от Блиц.

Приятелката от детските години на бъдещата брачна половинка на принц Хари Нинаки Приди споделя „ Бях изцяло шокирана. Все едно тя е възнамерявала да влезе в двореца цялостен живот “.

„ Тя получава тъкмо това, което изиска и Хари е част от това. Тя постоянно се е впечатлявала от кралското семейство. Искаше да е Даяна 2. Тя ще продължи да играе тази роля, само че дано Хари да бъде деликатен “, прибавя тя. Приди и Маркъл се срещат в детската градина, когато са на 2 години и бързо стават неразделни.

„ Бяхме като сестри и всеки знаеше това “, споделя още 36-годишната дизайнерка на бижута. Именно тя е популяризирала фотографията на Маркъл от ваканцията в Лондон.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР