Снимка от 1943 г. на мъж “говорещ по мобилен телефон

...
Снимка от 1943 г. на мъж “говорещ по мобилен телефон
Коментари Харесай

Пътешественик във времето с мобилен телефон на снимка от 1943 г.

Снимка от 1943 година на мъж “говорещ по мобилен телефон ” обиколи обществените мрежи.Журналисти откриват, че тази фотография е направена през 1943 година в Рейкявик, Исландия. На нея главно се виждат американски бойци, само че мъжът облечен в бяло палто несъмнено не е боец и ясно се разграничава от другите хора на фотографията.Той държи предмет в ръката си, който е вдигнал до ухото си по същия метод, както вършим ние в този момент, когато приказваме по мобилните си телефони. Мъжът е с отворена уста и очевидно е сниман сега на диалог. До него няма никой, с който да приказва и никой не поглежда в неговата посока.

 1 3 - Пътешественик във времето с мобилен телефон на фотография от 1943 година
Потребителите на обществените медии бързо вземат решение, че фотографията е на „ странник във времето, който не е очаквал да бъде сниман “.Четете още: Мъж от Англия е шокиран, когато се вижда на 115-годишна снимкаКристиан Хофман, който пръв разгласява тази фотография в исландска група във Facebook написа:
„ Той стои самичък, с друга прическа от останалите е и с друг шал. Държи се както ние през днешния ден, говорейки по мобилен телефон. “Скептиците считат, че индивидът на фотографията може просто да е погледнал часовника на ръката си или да е решил да се почеше по ухото тъкмо сега, в който фотографът снима.

 2 2 - Пътешественик във времето с мобилен телефон на фотография от 1943 година
В ръката на мъжа обаче несъмнено има някакъв правоъгълен плосък предмет. И в случай че не е смарт телефон, тогава какво е?Преди време извънредно рядка снимка от музея Bralorne Pioneer Museum, намиращ се в Канада, взриви Интернет.На фотографията е запечатано събитие от 1941 година – откриването на недодялан мост. Сред тълпата от хора стои младеж. Именно той притегля вниманието, със своя необикновен за това време външен тип.Облечен е с фланелка на която има отпечатана емблема, очила типични за нашето време и даже портативна фотокамера. Няма метод преди 70 години в Канада да е имало нещо сходно!

 timetravelerphotos - Пътешественик във времето с мобилен телефон на фотография от 1943 година
Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР