Снимка на трима мъже с полицейски униформи, които консумират алкохол,

...
Снимка на трима мъже с полицейски униформи, които консумират алкохол,
Коментари Харесай

Снимка на полицаи, които пият алкохол, взриви Facebook. Какво казаха от СДВР пред Искра.бг?

Снимка на трима мъже с полицейски униформи, които употребяват алкохол , провокира поредност от реакции в обществената мрежа Фейсбук. Фотосът се популяризира в групи в разнообразни градове на страната. 

Искра.бг се свърза с пресцентъра на Министерството на вътрешните работи /МВР/, с цел да разберем къде и по кое време е правена фотографията, както и дали е почнала инспекция . Впоследствие бяхме трансферирани към Столичната дирекция на вътрешните работи /СДВР/. 

Оттам ни обясниха, че е почнала инспекция по случая . Това, което се знае на този стадий е, че фотографията е правена в София. Но преди една или две години .

Все още не е ясна самоличността на чиновниците на реда , както и в кое полицейско ръководство работят. Не е изяснено на този стадий и дали те са се снимали по какъв начин пият алкохол по време на промяна или след/преди нея , нито дали са били в помещение на полицията. 

От пресцентъра на Столична дирекция на вътрешните работи обясниха пред Искра.бг , че по принцип на чиновниците на реда не им е неразрешено да употребяват алкохол. Но им е неразрешено да го вършат в работните пространства, още повече по време на промяна. 

Скандална скица в Русе: Полицай е взел участие в ОПГ за измами с парцели!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР