Снимка на от Молдовка се оказа излъгана с 4 000

...
Снимка на от Молдовка се оказа излъгана с 4 000
Коментари Харесай

Жена от Пловдив плати 4 000 долара на руски сайт за денонощни молитви срещу магия

Снимка на от

Молдовка се оказа излъгана с 4 000 $ поради " Черна магия ".
36-годишна молдовска гражданка е била излъгана с близо 4 000 $. Тя превела парите на уебсайт в Москва, уверена, че екстрасенси ще скапват черна магия, тегнеща над фамилията й, пише 

Жената, която живее в Пловдив, открила контакт със уеб страницата, откъдето й предсказали, че влошената фамилна среда и обтегнатите връзки със брачна половинка й се дължат на направена черна магия. От уеб страницата я убедили, че ще скапват магията, посредством мощна енергийна поддръжка от техния екип от 48 екстрасенси, които непрекъснато ще се молят за нейното ярко бъдеще.

В продължение на две седмици дамата превеждала дребни суми пари по „ Изи пей “ и „ Уестърн юниън “ до посочени контактни лица от уеб страницата – мъже и дами, които живеели в съветската столица. Едва когато общата стойност надхвърлила 4 000 $, обезпокоена тя споделила опасенията си със своя брачен партньор.

Мъжът и я убедил, че най-вероятно е станала жертва на машинация и дружно подали сигнал в полицията, където е стартирано досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР