Снимка на необичайно голям прилеп предизвика вълнение в социалните медии.

...
Снимка на необичайно голям прилеп предизвика вълнение в социалните медии.
Коментари Харесай

Гигантски прилеп с човешки размери е забелязан във Филипините

Снимка на извънредно огромен прилеп провокира неспокойствие в обществените медии. На фотографията, оповестена от потребителя на Twitter @AlexJoestar622, е изобразен голям чернокрил бозайник , който виси с главата надолу в постройка във Филипините. Потребителят се базира на предходни полемики за " прилепите с човешки размери " в страната и твърди, че това е един от тях.

Прилепът, който произлиза от тропическите острови в Азия и Австралия, има обсег на крилете , който може да доближи до метър и половина, и дължина на тялото към 40 см.

Потребител на Twitter от Филипините съобщи, че е виждал тези прилепи и преди и че те в действителност са доста огромни. Те също по този начин загатнаха, че са тревопасни, изключително обичат гуава, и са известни с кроткия си темперамент.

 
— ScienceTimes (@ScienceTimesCom)

Докато някои хора намират разтуха във обстоятелството, че тези прилепи са тревопасни, други въпреки всичко ги намират за плашещи или даже страшни. Независимо от това по какъв начин човек се отнася към тях, няма подозрение, че гигантските прототипи на Батман са впечатляващи същества.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР