Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди

...
Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди
Коментари Харесай

Ето кой е богаташът с лъскавото Lamborghini, което подлуди София!

Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди София, в случай че не и цяла България.

След като колата за пръв път бе видяна на столичен бул., транспортирана от репатрак, а по-късно се разбра, че е прекарана от Велико Търново до София, се породиха много въпроси по отношение на притежателя на автомобила, написа БЛИЦ.

Тайната бе разбулена от интернет консуматор, който изпратил до редакцията на уеб страницата информация кой е щастливецът, който сяда зад кормилото на екстравагантната кола.



Той е индиец на име Дийпак Радж.



Във Фейсбук профилът му обаче, написа, че е от Дубай, само че живее в България, тъй като тук развива своя бизнес.

Радж е приключил учебно заведение в Ню Делхи, Индия и университет в Ирландия. Брат му Йожеш Радж пък учи в Нов български университет. Тази информация става ясна от профилите на двамата в обществената мрежа.



Веднага щом получил колата си, Дийпак побързал да се похвали с нея на феновете си в обществените мрежи, които по никакъв начин не са малко - над 10 000 души.



Оказва се обаче, че мъжът има цялостен автопарк със скъпи и лъскави коли. Сред тях има коли на марки като Mercedes, BMW, Bentley, Ferrari и други Някои от возилата са с български регистрационенни номера.









Към фотографията на новото попълнение в сбирката си той е написал "Life is one time offer. Use it well Garage 9! (Животът е еднократна оферта! Използвайте я добре! Гараж 9).

От профила му във Фейсбук излиза наяве, че Дийпак се радва и на живота в България.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР