Снимка на френския президент Еманюел Макрон като студент се появи

...
Снимка на френския президент Еманюел Макрон като студент се появи
Коментари Харесай

Университетска снимка на Макрон се появи в инструкции за студентски карти

Снимка на френския президент Еманюел Макрон като студент се появи в указания за метода на приложимост на студентските карти, разпратени до студентите от университета в Нантер във Франция, написа в. " Фигаро ", представен от Българска телеграфна агенция.

В началото на месеца на всички новоприети в образователното заведение бил разпратен имейл, в който се съдържали инструкции по какъв начин да се употребява студентската карта. В имейла имало и образцов модел на студентска карта. Обикновено на него попадала фотография на чужд човек. Но този път бъдещите първокурсници били сюрпризирани да открият фотографията на Макрон като млад с буйна коса.

Макрон в действителност е учил философия в университета в Нантер от 1999 до 2001 година, преди да постъпи в Националното административно учебно заведение, подготвящо висши държавни фрагменти.

От университета в Нантер разясниха, че става дума за неточност, а не за преднамерено деяние за да се изтъкне, че Макрон е учил там. Примерната студентска карта с лика на президента като млад е била употребена за вътрешен тест на системата за печатане на карти и не е трябвало въобще да бъде пращана на студентите. Сега им е бил пратен нов имейл с примерна студентска карта с лика на изцяло чужд човек. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР