Гласувах да не ви вземат по левче от всеки дизел

...
Гласувах да не ви вземат по левче от всеки дизел
Коментари Харесай

Борисов гласува, за да се спре този кеш от последните 4 г.

" Гласувах да не ви вземат по левче от всеки дизел и бензин, да не плащате по 30% на медиатори, контрабандата да не продължава да се вихри, да не се дава опция на Нинова и Асен Василев да вървят по кешовите потоци. Формулата на кешовите потоци е ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия, откакто Асен Василев споделя, че вървят тези потоци към Нинова. Аз бленувам за България, в която няма кешови потоци ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Гласувах да се спре този кеш в последните 4 година, да стартираме да изпълняваме обещанията си, че ще продължи „ Хемус “, „ Струма “, Търново-Русе, това чакат хората. Разбира се нещо устойчиво, с цел да може България да се върне на мястото, където е била и да се чуе и нейният глас, уточни още Борисов.

По думите му извънредно значими са евроизборите, " в идващия месец постоянните страни ще имат глас и ще имат опция да вземат участие за Екологичен потенциал, Европейски съвет, външен министър, грозно е длъжностен министър председател да отиде и да взе участие, тъй като той няма поддръжка, който и да е той ".

Важно е през днешния ден българите да гласоподават, да има легитимност. От заклинанията от сутринта стана ясно , че ние можем единствено с Движение за права и свободи, ПП-ДБ могат единствено с " Възраждане " и Българска социалистическа партия.  " Възраждане " споделят или ние или никой, тъй че математика в тази ситуация няма, уточни Борисов. Резултатите от изборите имат значение, склонен съм с Христо Иванов. Докато не излезе крайният резултат на ЦИК, ГЕРБ няма да дава изказвания, сподели Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР