Снимка: МЗНапомняне за НОЩ, но не съвсем...МЗ сълира екип по

...
Снимка: МЗНапомняне за НОЩ, но не съвсем...МЗ сълира екип по
Коментари Харесай

МЗ събра екип за актуализиране протокола за лечение на COVID-19

Снимка: Министерство на здравеопазването

Напомняне за НОЩ, само че не напълно...МЗ сълира екип по Ковид- протокола!

Работна група, в която влизат представители на експертните препоръки към министъра на опазването на здравето, ще изготвят обновен протокол за лекуване на пациенти с COVID-19. Това стана ясно по време на среща, извършена през днешния ден, 26 май, сред зам.-министъра опазването на здравето доктор Тома Томов и представители на експертните препоръки, съобщи

„ Документът ще е с целесъобразен темперамент и ще бъде възложен както на общопрактикуващите лекари, по този начин и на експертите в болничната помощ. Целта е да има обновени насоки за лекуване на пациенти с коронавирусна зараза при другите форми на болестта “, изясни зам.-министър Томов.

До 20 юни експертите от експертните препоръки ще изготвят своите оферти за актуализация в съответните медицински посоки. Готовият документ ще бъде оповестен на формалната интернет страница на Министерството на здравеопазването, като при нужда, протоколът ще бъде надграждан и обновен.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР