Снимка МВРМуртаза Клечов - горският, който намери 2-годишния Мехмед, смята,

...
Снимка МВРМуртаза Клечов - горският, който намери 2-годишния Мехмед, смята,
Коментари Харесай

Горският: Мехмед може сам да е стигнал дотук

Снимка Министерство на вътрешните работи

Муртаза Клечов - горският, който откри 2-годишния Мехмед, счита, че е изцяло допустимо детето да е стигнало самò до мястото, където го е намерил.

По думите му по права линия през гората дистанцията е не повече от 2 км, сподели той пред екип на bTV Новините.

Мехмед изчезна мистериозно през вчерашния ден следобяд, до момента в който играел пред дома си в Якоруда. Близките му допуснаха, че той е похитен.

По пътя дистанцията от Якоруда до село Бунцево е към 20 км. Горският е намерил Мехмед на 5 км от селото в гората покрай път.

Мъжът описа, че детето е било босо, без чорапи и обуто в розови панталони. Самият той дал личните си чорапи на Мехмед и връхната си дреха.

Горският служащ имал в колата си пликче с бонбони и го дал на малчугана. " Не се изплаши,напротив - усмихна се. Казах му: " Айде да те фотографирам за мама " и той се зарадва, дори на едната фотография се изплези ", добавя Клечов.

" Когато го гушнах, целият се разтреперих. Буквално се ошашавих, тъй като знаех, че е шанс да намеря детето. Аллах го е пазил ", добавя обезпокоен Клечов.

Обадил се незабавно в полицията в Якоруда. Взел дребния в скута си и подкарал Нива-та към Бунцево. По пътя момченцето заспало.Когато дошъл на площада се било събрало цялото село. Предал Мехмед на служителите на реда, които го трансферирали в тяхната кола.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР