Снимка: Марк Макърдъл, уикипедияГерманското издание Focus“ разтревожи феновете на седемкратния

...
Снимка: Марк Макърдъл, уикипедияГерманското издание Focus“ разтревожи феновете на седемкратния
Коментари Харесай

Германска медия: Положението на Шумахер е такова, че и най-добрите лекари в света не могат да направят прогноза

Снимка: Марк Макърдъл, уикипедия

Германското издание „ Focus “ разтревожи почитателите на седемкратния първенец във Формула 1 Михаел Шумахер. Те оповестяват, че ситуацията му е такова, че и най-хубавите лекари в света не могат да създадат прогноза.

Повече от седем години след тежкия случай, който претърпя седемкратният международен първенец във Формула 1, новините за положението му стават все по-оскъдни.

Сега обаче немското издание „ Focus “ написа, че светът в никакъв случай няма да разбере какво се случва с него и уточни две аргументи за това.

„ Положението му е такова, че и най-хубавите лекари в света не могат да създадат прогноза. Промените в положението му са изцяло естествени и в случай че в един ден е добре, на идващия може да се утежни, а след това противоположното.

Ако фамилията му стартира да приказва, ще би трябвало да го прави всеки ден, а това няма да е добре за тях. На почитателите на Шумахер би трябвало да им е ясно, че в никакъв случай няма да схванат по какъв начин е той, в случай че не се случи нещо извънредно, което да дефинира бъдещето му “, гласи изданието.

Шумахер пострада доста съществено по време на ски втурване, при който водачът удари главата си, а по-късно претърпя няколко интервенции и фамилията му го скри от света.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР