Снимка: Канал 3Атака нахока ГЕРБ за старите коли и налагането

...
Снимка: Канал 3Атака нахока ГЕРБ за старите коли и налагането
Коментари Харесай

Атака нахока ГЕРБ за старите коли: Сипвате катран в кацата с мед!

Снимка: Канал 3

" Атака " нахока ГЕРБ за старите коли и налагането на нови налози за жилищата, тъй като по този начин заличавали усещанията от най-хубавия бюджет до момента. Коалиционният сътрудник настоя този текст, по който депутатите спорят от сутринта, да отпадне, написа Канал 3.бг.

" В цялостната делва с мед сипвате две лъжици катран, укори ръководещата партия атакистът Павел Шопов. Той не спря с рецензиите и даже загатна, че някой работи по поръчка на автомобилното лоби на вносителите на скъпи, нови возила, които множеството българи не могат да си разрешат.

" Ако този бюджет не е каца с мед, то той е една огромна делва с мед. И на този кюп с мед вие сипвате две лъжички катран. Защо?, За няколко милиона лв. повече! ", разгневи се Шопов.

И продължи с конското към ГЕРБ: " И аз се чудя, Борисов очевидно не ви е наблюдавал, другояче щеше да го каже, да ви спре от това безумство, което вършите ", намеси премиера Шопов. След което заключи, че несъмнено, нямало по какъв начин Бойко Борисов да огрее на всички места, по тази причина депутатите му трябвало да премислят измененията, свързани с повдигането на налога за използваните коли с към 30%.

Защото всеки ден давали мотиви на Българска социалистическа партия да ги нападат, а хората на улицата не си говорели за милиардите, които натрупат в хазната, а единствено за повишаването на данъците за колите и жилищата. " Вие минимализирате резултата от огромния резултат реализиран с бюджета и задържането на парите, създавате неверно усещане. И кой го прави? Няколко души, които са ви повели в неверната посока. Борисов не може да ограва на всички места! ", заключи Шопов. Той означи, че това е откровена провокация и от Българска социалистическа партия се възползват от нея.

" Правите подарък на Българска социалистическа партия, с цел да шумят. не се приказва за милиардите в хазната, а за нарастването на налози на колите и жилищата, едно лоби, което е достигнало до някои от вас, никой не го споделя, недоволно е от броя на импортираните коли, грижата за индивида - съществена грижа на партията, либералите се, помислете го, махнете я тази нелепост, с която затривате толкоз доста от резултата на този най-хубав бюджет

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР