Снимка: Италиански пожарникари57-годишна българка загина в пожар, докато спасява възрастни

...
Снимка: Италиански пожарникари57-годишна българка загина в пожар, докато спасява възрастни
Коментари Харесай

57-годишна българка загина в пожар, докато спасява възрастни хора в Италия

Снимка: Италиански пожарникари

57-годишна българка почина в пожар, до момента в който избавя възрастни хора в Италия. Тя съумя да извади от пламъците двама италианци, за които се грижела.

Според медиите пожарът се разразил в апартамент в Батипаля, до град Салерно. Жертвата, чието име не се загатва, работела като гледачка на стара двойка на 88 и 86 година, написа.  Според първичните изводи на следователите българката съумяла да ги извади от пожара в дома им, само че след това най-вероятно се върнала в него, с цел да вземе нещо скъпо. Предполага се, че поради пламъците не могла повече да излезе от горящия апартамент. Възрастните хора са без заплаха за живота, макар че са настанени в болничното заведение на Батипаля.

Според медиите най-вероятната причина за пожара е недобре функционираща газова печка, включена до леглото на двамата съпрузи през нощта. Предполага се, че искра от нея е запалила намираща се наоколо покривка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР