Снимка: iStockСправянето с пандемията от коронавирус ще е много по-дълго,

...
Снимка: iStockСправянето с пандемията от коронавирус ще е много по-дълго,
Коментари Харесай

Шефът на Федералния резерв на Минеаполис: САЩ да се готвят за 18 месеца затворена икономика

Снимка: iStock

Справянето с пандемията от ковид ще е доста по-дълго, в сравнение с в началото се предполагаше, уточни в изявление пред CBS ръководителят на Федералния запас на Минеаполис Нийл Кашкари.

Затова неговата прогноза е, че стопанството би трябвало да остане затворено много по-дълго, в сравнение с се разисква сега, написа money.bg.

" Това може да бъде дълъг и сложен път пред нас, до момента в който не открием или ефикасна терапия, или ваксина ", сподели той. " Трудно виждам V-образно възобновяване в този сюжет.

По думите на Кашкари стопанската система претърпява удар от ограниченията против заболяването, само че сега тя " се нуждае от здравно знамение ". Ако сходно не се случи, управляващите ще би трябвало да подхващат тактика за поддържане на стопанството затворено за период от година и половина.

" Ще имаме вторични огнища и опити за преодоляването им, до момента в който изобщо не открием някаква терапия или ваксина ", сподели той. " Трябва да намерим способи хората, които са здрави и не са в рисковата група, да се върнат на работа, след което да осигурим поддръжка на тези, които са изложени на максимален риск и които ще би трябвало да бъдат сложени под карантина или изолирани в обозримо бъдеще. "

Според Кашкари стопанската система на Съединени американски щати няма да се възвърне скоро. От началото на ограниченията против заболяването тя към този момент струваше на стопанството на Съединени американски щати съвсем 20 млн. нови безработни единствено за три седмици.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР