Снимка Инстаграм9 седмици, всяка вечер, едно и също ястие! Дисциплина!

...
Снимка Инстаграм9 седмици, всяка вечер, едно и също ястие! Дисциплина!
Коментари Харесай

Пиле с фъстъчено масло! Или как Тайсън Фюри свали 64 кг.

Снимка Инстаграм

9 седмици, всяка вечер, едно и също ядене! Дисциплина! Желание! И мисъл за огромната цел! 

Ако се питата по какъв начин оня шишко от преди няколко месеца - Тайсън Фюри, още веднъж без проблем съблича тениската си и демонстрира, че е подготвен за мач, то отговорът е един - ВЕЧЕРЯ!

Всяка вечер в продължение на 9 седмици английският боксьор яде едно и също ядене - пилешка пържола с фъстъчено масло и ориз, заяви бТВ. 

Какъв е резултатът? 64 кг надолу!

След като бе махленски в използването на кокаин и получи възбрана да се занимава с бокс за близо 3 години, Фюри изпадна в омагьосания кръг на бързата храна и неналичието на физическа интензивност. Боксьорът към този момент не приличаше на войник, който в миналото е държал 4 от купите в тежка категория след победа над Владимир Кличко. По-скоро бе чичка, на който никак не му пука, че има стомах и паласки.

След това се появи опцията британецът да се завърне на кръга, а провокативното му държание през годините незабавно му обезпечи мощни противници. За да се показа добре, Фюри трябваше да влезе във форма. Само че дюнерите, пиците и шоколадът нямаше да му оказват помощ.

В този миг в живота на някогашния към този момент първенец се намеси диетологът Грег Мариот и приятелят му готвач Тим Алкок.

Двамата изготвиха диета, която Тайсън прецизно съблюдава. И не си мислете, че става дума за апетит! Не! За да се оправя добре на кръга големият Фюри има потребност от доста естествени мазнини, които да му дадат сила. Въглехидратите обаче са строго неразрешени!

И по този начин, какво яде Тайсън Фюри преди значимия си мач против Дионтей Уайлдър за купата на Световния боксов съвет (WBC) на 1 декември?

Сутринта му стартира с омлет и бекон. През деня си хапва голямо количество авокадо, ядки, сирене, риба и месо, както и обичаната му яхния.

Строго неразрешени са пастата, зърнените храни, оризът, бобовите храни и варивата!

Подобрението на формата на Фюри е явно! Той към този момент е същински кандидат за боксова популярност!

Дали тази супер диета ще му помогне за напред? Ще разберем на 1 декември!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР