Снимка и видео Туитър/Jackson ProskowАрестите заради Капитолия продължават. Властите на

...
Снимка и видео Туитър/Jackson ProskowАрестите заради Капитолия продължават. Властите на
Коментари Харесай

Жена изпрати на децата си видео от щурма на Капитолия, арестуваха я

Снимка и видео Туитър/Jackson Proskow

Арестите поради Капитолия не престават. Властите на Съединени американски щати задържаха жена, която взела участие в щурма постройката от последователи на Тръмп на 6 януари и оповестила желание да простреля председателката демократ на Камарата на представителите Нанси Пелоси, заяви в. " Вашингтон пост ", представен от ТАСС, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според вестника дамата е задържана през вчерашния ден. Тя била разпозната по видеоматериал, който изпратила на децата си. " Проникнахме в Капитолия. Влязохме вътре, постигнахме задачата си. Търсехме Нанси, с цел да я гръмнеме в скапания мозък, само че не я намерихме ", цитира " Вашингтон пост " извадки от това видео.

По информация на вестника дамата се пробвала да заличи видеозаписите, които е направила в Капитолия и споделила на децата си също да изтрият от телефоните си фотосите, които им е изпратила.

В Конгреса към този момент са конфигурирани металодетектори, с цел да не могат конгресмените да внасят огнестрелно оръжие в заседателна зала. Миналата седмица конгресменът републиканец от Мериленд Анди Харис се опита да влезе с револвер в пленарната зала на Камарата на представителите, напомня ТАСС.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР