Снимка и видео: Отровното триоПод наслов Нас не ни е

...
Снимка и видео: Отровното триоПод наслов Нас не ни е
Коментари Харесай

Хаджигенов: Пушката ще гръмне на 3 октомври. Колкото по-оглушителни сме, толкова по-силно ще се чуе в Брюксел

Снимка и видео: Отровното трио

Под наслов " Нас не ни е боязън " за 83-ти ден се събраха протестиращи на площад " Независимост ". 

Протестът има триумф. Утре ще има отчет на Европейска комисия. Удряме по два фронта - европейския и нашия. Това е добър сигнал. Това е едно отлично начало, нали г-жо Караянчева. Заслужавате да ви викат " Оставка ", сподели юрист Николай Хаджигенов, написа

83 дни хората в тези здания се вършат, че не ни виждат. Искаме и оставката на Валери Симеонов, оня, който си разреши да назовава майките кресливи дами. Ние, тук на площада, сме били мафията! Били сме платени! Има ли някой подобен тук? Няма да се откажем, ще бъдем всеки ден тук. Оставка!, съобщи един от протестиращите.

Друг от стачкуващите прикани хората да пишат тъжби и имейли на всички институции - освен нашите, а и на европейските. Това е револвер глок на всяко шкафче. Уплаших се, че шкафчетата ще свършат. Пенсионерите, които ще получат по 50 лева, са изкупили тези шкафчета, с цел да си прибират парите. У нас пари се вземат от тези, които крадат народа си. Вътрешният министър да сезира Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) за какво оръжие се държи не по надлежния ред. Българският министър председател си държи на нощното шкафче револвер. От драматургията знаем, че той ще гръмне в трето деяние, без значение дали е бутафорен или не. " Пушката " ще пукне на 3 октомври. Нашата " пушка " ще прозвучи оглушително. Ще я чуят чак до Брюксел. Колкото по-оглушителни сме на 3 октомври, толкоз по-силно ще ни чуят в Брюксел. Оставка! 

Днес е неповторим ден за българската народна власт - " Оставка " за Гешев и за Караянчева, сподели Арман Бабикян от Отровното трио. През миналите години се пробваха да ни убедят, че политиката е мръсно нещо. Но те стоят в политиката. Затова дано всички ние влезем в политиката. Ние желаеме да махнат този тулум от нашия тил. Трамплин е този площад, добави той. Всеки един български жител има право да отиде в политика, в случай че получи доверието на хората, а освен тези в Народното събрание. Между нас ма хора, които са взели участие в митингите преди 30 година Помня, че на тези площади имаше безпартийни, радикали, социалдемократи, всевъзможни. Те имаха една обща цел - свободата и демокрацията в България. Сега имаме същата цел, добави Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР