Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукЗа пореден път хора от

...
Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукЗа пореден път хора от
Коментари Харесай

Яйца полетяха към МО в 103-тия ден на протеста

Снимка и видео: " Отровното трио ", фейсбук

За следващ път хора от митинга против държавното управление в София използваха яйца, с цел да изразят гнева си.

Тази вечер той бе ориентиран към министъра на защитата Красимир Каракачанов.

Малко преди 21 часа част от протестиращите се насочиха към постройката на Министерството на защитата, където хварляха яйца, написа mediapool.bg.

Протестната акция бе в отговор на министъра на защитата Красимир Каракачанов, който преди ден на въпрос на протестиращ по кое време ще си подаде оставката и коментар, че народът не желае държавното управление, отговори: " Кой народ? Ти ли си народът? Ти може да не искаш и майка си, това е твоя работа ". “Ще сготвим един омлет пред министерството на защитата, тъй като Каракачанов попита през вчерашния ден наш прочут, абе ти ли си народа. Да, Каракачанов, всеки един от нас е народът ", разяснява един от уредниците от “Отровното трио “ юрист Николай Хаджигенов преди протестното шествие да отиде пред МО.

Протестиращите бяха приготвили и сбирка от макети и играчки на самолетчета и военна техника, която да дадат на министъра на защитата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР