Снимка и видео: Novini.bgИзслушахме информацията от службите и министрите на

...
Снимка и видео: Novini.bgИзслушахме информацията от службите и министрите на
Коментари Харесай

Нинова за акцията в Перник и София: Опит с локални мерки да се потуши една национална криза

Снимка и видео: Novini.bg

Изслушахме информацията от службите и министрите на защитата и вътрешните работи. За мен най-важният извод, е че сега няма директна опасност за България и българските жители от спора в Близкия Изток. Чухте декларацията. Общото ни мнение е, че би трябвало да има деескалация на напрежението и всичко би трябвало да се реши по кротичък и изкусен път.

Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова след приключването на Консултативния съвет за национална сигурност при президента, на който бяха разисквани вероятните опасности и закани за страната в резултат на ескалацията на напрежението сред Съединените щати и Иран, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Тя разяснява и акциите на прокуратурата в Перник и София. " Да забележим какъв ще е резултата от акциите. На пръв взор ми наподобява, че това е опит с местни ограничения да се потуши една национална рецесия. Проблемът в Перник е единствено индивидуален случай. Водна рецесия има в цялата страна. Не слушам да е направено нещо за боклука, за мръсния въздух. Проблеми с водата и боклука има в безусловно цялата страна. Това са национални проблеми. Отдавна трябваше да има оставки на министри. Нашият избор на съмнение е против държавното управление, тъй като министрите са просто реализатори на една политическа воля и модел на ръководство на ГЕРБ. Не сме водили разговри с другите парламентарни партии за вота, тъй като желаеме да подготвим доста съществено нашите претекстове. Ще проведем такива диалози другия четвъртък и петък ", добави Нинова. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР