Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБившият премиер Бойко Борисов предприе поредна

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБившият премиер Бойко Борисов предприе поредна
Коментари Харесай

Борисов: Бойко Рашков е като мечка стръвница, където има алкохол, ще го намери

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бившият министър председател Бойко Борисов предприе поредна офанзива против вътрешния министър и президента на България.  ”Правят акции с мирис на алкохол. Бойко Рашков е като мечка стръвница, където има алкохол, ще го откри. Плашат ви, тъй като не желаят да имат съперници, само че партията е по-силна от всички години до момента ”, сподели във връзка полицейските акции против пазаруване на гласове на идните избори водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ден след визитата си при турския президент Реджеп Ердоган.

Борисов писа във " фейсбук " от тетевенското село Рибарица, където приказва пред симпатизанти на партията.

" На Радев четниците са редко подли хора, рискови хора. С доста тъга ще фалшифицират изборите. Ще ви поставят наблюдаващи на метър и половина - два, с цел да гледат кой за кого гласоподава. А ще стоят сякаш да оказват помощ ", обърна се той към хората.

" Башибозук пратили на всички места, цялостно с жандармерия, с полиция да плашат хората. Повече от всички желаеме да има ред на изборите. Не ни е прелестно някой да купува гласове. От нашата партия един лев не сме дали отвън формалните. Внимавайте да не ви подмятат. Ще му замирише на Бойко Рашков на алкохол, на 20 лв. ", сподели още Борисов.

" Срещу нас нямаме действителен съперник. За две акции Слави се появи един път с защити студенти в Пловдив. Брошурите им са за втори курс студенти. По нито една значима тематика нямат решение ", разяснява Борисов.

След като намеси владиците и попита кой в този момент им дава нещо, " за манастири, за джамии ", Борисов означи че Бог дал хубаво време, само че персонално той след час е споделил да завали, написа frognews.bg.

" Ще се пенсионирам като стане автомагистрала Хемус, тъй че да я вършат, в случай че желаят да ме няма ", приключи Борисов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР