Снимка и видео Феайсбук, Бойко БорисовПремиерът на Северна Македония беше

...
Снимка и видео Феайсбук, Бойко БорисовПремиерът на Северна Македония беше
Коментари Харесай

Заев подари кутия пури на Борисов, но той се намуси: Тези пури само Радев ги прибира

Снимка и видео Феайсбук, Бойко Борисов

Премиерът на Северна Македония беше сърдечно посрещнат на българска земя от собствен другар. Бойко Борисов посрещна министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев, като двамата се прегърнаха и разцелуваха. Срещата посред им се излъчваше онлайн в обществените мрежи.

" Ще имате доста срещи през днешния ден. Аз съм уверен, тъй като познавам хората, с които ще се срещате, изключително за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще трансферира още веднъж, както преди време с " Грипен " -ите, към Народното събрание. Сегашното служебно държавно управление има всички права и може да договаря с вас. Нов контракт, в случай че нашият не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както постоянно вършат. В същото време лъжат и евроатлантическите сътрудници, че са за участието на Северна Македония в Европейски Съюз ", съобщи Борисов.

" Считам, че в случай че не намерим решение, като две страни, две народи, два народа, генерации млади българи и македонци ще се ненавиждат. Ще създадем по този начин, че няма да ни трябват инфраструктурни планове, тъй като никой няма да може да премине по тях. А те са толкоз значими ", счита водачът на ГЕРБ.

Според него задачата на настоящето държавно управление е да мине самодейността " Три морета ", с цел да могат да дойдат " по-високи посетители, от Америка ".

Той насочи предложение към Заев младежките организации на партиите да създадат взаимен конгрес, с цел да не се ненавиждат в бъдеще, написа vesti.bg.

Северномакедонският министър председател подаде кутия пури от Съединени американски щати на Борисов, а той се пошегува, че " тези пури единствено Радев ги прибира ", визирайки абсурда с президентския секретар Пламен Узунов, написа Блиц. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР