Снимка и източник ДарикПиян шофьор без книжка предизвика тежка катастрофа

...
Снимка и източник ДарикПиян шофьор без книжка предизвика тежка катастрофа
Коментари Харесай

Пиян шофьор без книжка помете варненско „БМВ” край Шумен

Снимка и източник Дарик

Пиян водач без брошура провокира тежка злополука край Шумен, при която пострадаха той и лидер от Варна. Произшествието е станало тази заран, като сигналът е подаден малко след 04:30 часа.

``
реклама

37-годишният отговорен лидер е управлявал „ Фолксваген Голф ” и е лишил преимуществото на „ БМВ ”. От последвалия удар той със строшен нос, а другият 27-годишен водач от морската столица е с фрактура на крайници. 

Проверката с дрегер е отчела 2,24 промила алкохол на водача на „ Фолксваген ”-а. Освен че е недееспособен, той е управлявал кола с табели за друго транспортно средство и без „ Гражданска отговорност ”.

Виновният лидер е установяван да кара пет пъти без брошура и има издадени актове за над 2000 лв., като всички са неплатени. Има и една санкция с фиш за 20 лв.,която е платена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР