Снимка: https://www.notizie.itПочти неизвестният 54-годишен адвокат и професор по право Джузепе

...
Снимка: https://www.notizie.itПочти неизвестният 54-годишен адвокат и професор по право Джузепе
Коментари Харесай

Юристът Джузепе Конте е предложен за премиер на Италия

Снимка: https://www.notizie.it

Почти незнайният 54-годишен юрист и професор по право Джузепе Конте, който не е прочут на италианската политика, е препоръчан за министър-председател на италианското държавно управление, предадоха организациите.

Лидерът на италианската антимигрантска евроскептична партия " Лига " Матео Салвини съобщи, че той и неговият главен противник на изборите Луиджи ди Майо, водач на популисткото „ Движение 5 звезди “ ще се срещнат с президента на страната Серджо Матарела, с цел да показват своя избор за министър председател. Матарела би трябвало да го утвърди, преди двете политически обединения да изискат утвърждение от Народното събрание за новото си държавно управление.

Ди Майо показа Конте като част от неговия екип от министри в общите избори на 4 март, като го натовари с опростяването на комплицираната администрация в страната. Това беше първата и до момента единствена среща на обществеността с Конте, чието наличие след това беше невидимо в предварителните договаряния, последвали неубедителните избори. В последна сметка " Пет звезди " и " Лигата “ стигнаха до съглашение за съдружно държавно управление.

Роден през 1964 година в дребното село Волтурара, южната част на Пулия, Конте има впечатляваща кариера в правото и университетската активност. Автобиографията на Конте включва проучвателни и проучвателен позиции в някои от най-престижните университети в света, в това число университета в Кеймбридж, Сорбоната и университета в Ню Йорк. Той има адвокатска адвокатска фирма в Рим и понастоящем води курсове по частно право във Флоренция и в университета „ Луис “ в столицата. Член е на Борда на шефовете на Италианската галактическа организация, юридически съветник в Римската комерсиална камара и член на Надзорния съвет на редица застрахователни компании в произвеждане по неплатежоспособност.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР