Снимка: Христо Иванов, фейсбукПредседателят на Да, България“ Христо Иванов отново

...
Снимка: Христо Иванов, фейсбукПредседателят на Да, България“ Христо Иванов отново
Коментари Харесай

Христо Иванов пита откъде са парите за откриването на хотел Хаят

Снимка: Христо Иванов, фейсбук

Председателят на „ Да, България “ Христо Иванов още веднъж изиска ревизионни актове от Национална агенция за приходите, от които да стане ясно дали „ Лукойл “ укрива налози. Във видео във Facebook Иванов сподели, че министър председателят Бойко Борисов не е спазил обещанието си да му даде въпросните документи, което направи преди повече от месец в телефонен диалог, написа " Топ Новини ".

Христо Иванов се включи онлайн от 5-звездния хотел „ Хаят “ в столицата, чието разкриване следва през септември. По негови думи хотелът е обвързван с Валентин Златев, някогашният началник на " Лукойл-България ". Въпросът на Иванов е от кое място са парите за първокласния хотел и се закани, че в случай че не му бъде отговорено, ще зададе въпроса на съветски и британски при откриването на хотела.

Хотелът е ситуиран в сърцето на София до паметника на " Васил Левски ". Той е на 7 етажа със 183 стаи, като нощувката ще излиза сред 200 и 300 лв. на човек. Има 10 многофункционални зали, зала за събития с намерено пространство, заведения за хранене, бар, уелнес зона и фитнес зона.

C тoзи oбeĸт Бългapия щe cтaнe чacт oт хотелската верига Hyatt Regency в Изтoчнa Eвpoпa зaeднo c тeзи в Apмeния, Гъpция, Pycия, Typция и Уĸpaйнa.

Хотелът се открива в миг, когато се регистрира до 70% спад на приходите от хотелски услуги.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР