Снимка: Гранична полицияПолицията откри 22-ма мигранти в бус край Китен.

...
Снимка: Гранична полицияПолицията откри 22-ма мигранти в бус край Китен.
Коментари Харесай

Намериха 22-ма мигранти в бус край Китен

Снимка: Гранична полиция

Полицията откри 22-ма мигранти в бус край Китен. Превозното средство е било с логото на банкова институция, оповестиха от " Гранична полиция ". На 20 юли при профилирана полицейска интервенция чиновници на ГПУ - Царево спрели за инспекция покрай Китен автомобил „ Фолксваген Транспортер “ с неистинен регистрационни табели и лого на банкова институция, ръководен от български жител.

Служител на ловно стопанство откри десетки мигранти в планината над Ихтиман

При последвалата ревизия в товарния отсек на транспортното средство граничните служители на реда открили 22 противозаконни мигранти без документи за идентичност - 13 мъже, осем дами и дете, по техни данни жители на Сирия и Ирак. Установено е, че микробусът е благосъстоятелност на частно лице, а неистинските табели дублират действително съществуващи - благосъстоятелност на банковата институция, която няма никакво присъединяване в тази ситуация.

Снимка: " Гранична полиция "

Водачът и водач на лек автомобил, засечен наоколо до микробуса, са арестувани в ГПУ - Царево. Образувано е досъдебно произвеждане за каналджийство. На двамата мъже е постановена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа с прокурорско предписание, те ще бъдат приведени в следствения арест в Бургас. Незаконните мигранти ще бъдат настанени в СДНВЧ - Любимец. Работата по случая продължава.

Откриха мигранти в завод за дърводобив

Същия ден гранични служители на реда ГПУ - Ивайловград спрели за инспекция в региона на село Планинец товарен автомобил „ Форд Транзит “, каран от 24-годишен мъж от Софийска област. В каросерията на камиона са открити 24 противозаконни мигранти (20 пълнолетни и четирима непълнолетни), без документи за идентичност, по техни данни афганистански жители. Уведомена е районната прокуратура. Шофьорът и непознатите жители са арестувани, формирани са бързи производства.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР