Снимка ФокусГерманският външен министър Хайко Маас заяви, че ЕС трябва

...
Снимка ФокусГерманският външен министър Хайко Маас заяви, че ЕС трябва
Коментари Харесай

Външния министър на Германия: ЕС трябва да засили натиска си срещу Русия

Снимка Фокус
Германският външен министър Хайко Маас съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да ускори натиска си по отношение на Русия, с цел да я принуди да промени своето държание с рецесиите, в които е забъркана, написа New Europe, представен от Фокус.
„ Трябва да засилим натиска по Русия, с цел да променим държанието? “, съобщи Хайко Маас, само че добави, че Европейски Съюз към момента желае да стартира открит разговор с Русия.
„ Войната в Украйна, отравянето в Солсбъри, намесата в Сирия и намесата в демократичния развой на другите страни би трябвало да станат тематика за диалог и би трябвало да решим по какъв начин да действаме “, счита министърът пред срещата в понеделник, 16 април, при която външните министри на страните членки на Европейски Съюз ще потвърдят единството си по отношение на Русия и спор в Сирия.
Страните членки са разграничени дали да наложат нови наказания по отношение на Москва или Не. Повече от половината от тях взеха решение да изгонят съветски дипломати, до момента в който доста просто взеха решение да извикат своите посланици в Москва за съвещания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР