Снимка Флагман.бгСъседка на семейство Радван и Нуртен Мехмед разказа шокиращи

...
Снимка Флагман.бгСъседка на семейство Радван и Нуртен Мехмед разказа шокиращи
Коментари Харесай

Съсед след кървавата драма в Бургас: Децата им пищяха, шокът беше голям!

Снимка Флагман.бг

Съседка на семейство Радван и Нуртен Мехмед описа шокиращи детайлности за снощната кървава драма в бл. 18 на жк " Братя Миладинови " в Бургас. Според бургазлийката ревностната Нуртен е забила ножа в корема на брачна половинка си пред погледа на двете им невръстни деца, написа Флагман.бг.

``
реклама

" Шокът беше огромен, децата пищяха, плачеха! Жалкото е, че това се случи пред тях, тъй като са доста дребни. Имаше кръв, само че лекарите споделиха, че положението му е положително преди да го откарат с кола за спешна помощ. Не сме ги чували да се карат преди довечера, беше страхотна дандания ", описа съседка на фамилията, което обитавало апартамент на петия етаж на жилищната постройка едвам от два месеца.

Ножът не е съумял да проникне надълбоко в корема на Радван, защото той се е съпротивлявал и очевидно е хванал острието с ръка, което изяснява и порезните рани по дланта му. 

Радван и Нуртен изглеждали щастливи, нищо не предвещавало сходна кървава развръзка. Дори седмица по-рано двамата били видяни усмихнати да изпращат децата си на екскурзия. А сега домът им е запечатан от криминалисти. Злощастният апартамент е празен.

Снощи, към 22:00 часа, след плевел скандал нервите на 38-годишната жена не издържали и тя наръгала брачна половинка си, с който са в бракоразвод. След това Нуртен хвърлила ножа през терасата и пробвала да се скрие при собствен непосредствен в различен блок от комплекса, където е задържана от криминалисти час след кървавия екшън.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР