Снимка Флагман.бгНад 2 хил.лева са задигнати от хитовото бургаско заведение

...
Снимка Флагман.бгНад 2 хил.лева са задигнати от хитовото бургаско заведение
Коментари Харесай

Крадец задигна оборота на хитово бургаско заведение, заля техниката с белина, за да унищожи записите

Снимка Флагман.бг

Над 2 хил.лева са отмъкнати от хитовото бургаско заведение Mango`s, намиращо се на ъгъла бул. ”Алеко Богориди ” с ул. ”Цар Симеон I ”, научи Флагман.бг. Кражбата е осъществена в понеделник сутринта, към 1:30 часа, а събитията са безпределно съмнителни.

Крадец е влезнал в административното помещение, взел е събраната сума и да заличи следите си е изсипал над 10 литра белина, с които е унищожил компютри, принтери и друга офис техника.

Заведението има инсталирано видеонаблюдение, само че DVR-ите са изгорели и в този момент експерти се пробват да възстановят записите. Лошата вест за крадеца е, че фрагментите може и да се спасят, в случай че това се случи причинителят ще бъде хванат.

„ Имам своите съмнения, само че ще оставя полицията да си свърши работата. Вярвам в техния професионализъм. Сумата не е огромна, само че обстановката е неприятна. При всички положения ще подхваща нужните ограничения ”, каза притежателят на заведението Георги Гихоров Димитров. Младият предприемач ръководи няколко увеселителни заведения по Южното Черноморие, които съумя да създаде и утвърди за малко време.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР