Снимка Флагман.бгМариан Челебиев, който на 9 март м.г. уби майка

...
Снимка Флагман.бгМариан Челебиев, който на 9 март м.г. уби майка
Коментари Харесай

Намалиха присъдата на Мариан, който уби жестоко майка си

Снимка Флагман.бг

Мариан Челебиев, който на 9 март м.г. умъртви майка си Бинка в блок 5 в бургаския ж.к.Лазур, ще лежи в пандиза 10 години, реши през днешния ден Апелативният съд в Бургас. Магистратите от въззивната инстанция понижиха наложената му присъда от първоинстанционния съд, където Челебиев бе наказан на 11 години затвор, написа " Флагман ". 

``
реклама

Според апелативните съдии, разгледали делото, той не е умъртвил майка си с особена свирепост, както е счел БОС. 

" Деянието е осъществено, посредством нанасяни удари с ръце по витално значим орган – главата и шията, притискане на шията й с ръце, което довело до прекъсване на сърдечната активност, предизвикало „ вагусова гибел “ на потърпевшата ", уточняват от Апелативния съд.

Мариан Челебиев искаше да се самоубие, откакто през предходната година чу постановената си присъда. Той се призна за отговорен, само че смяташе, че ще се размине относително леко - до 5-6 години зад решетките.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР