Снимка ФК Спартак Варна, фейсбукНовият нападател на Спартак Йоан Маринов

...
Снимка ФК Спартак Варна, фейсбукНовият нападател на Спартак Йоан Маринов
Коментари Харесай

Йоан Маринов: Очаквам Спартак да се върне в професионалния футбол с добри игри и резултати

Снимка ФК Спартак Варна, фейсбук

Новият нападател на Спартак Йоан Маринов даде изявление за страницата на клуба във фейсбук. Поместваме го без редакторска интервенция.

Здравейте, Йоан! Направете малко показване на Вашата персона за феновете на футбола.

- Здравейте! Казвам се Йоан Валентинов Маринов на 22години от София. Висок 175см, тегло 69кг. Юноша на ЦСКА. Играл съм в тимовете на " ЦСКА 1948 ", " Своге ", " Миньор ", " Балкан Ботевград " (2 месеца) като крило и нападател. Играх за националните обединения U15 и U16.

Как ви одобриха момчетата от тима?

- Мисля, че ме одобриха добре. Момчетата са млади и готини. Чувството е чудесно. Знам, че " Спартак " е тим с обичаи и огромна аудитория, която поддържа тима на всички места. И макар големите компликации, през които са минали са останали правилни на клуба си. Не всеки тим в България може да се похвали с такива почитатели.

Как се чувствате към този момент като част от ФК " Спартак " Варна?

- Чувствам се добре. Още се приспособявам към ситуацията в клуба, само че тук всичко е на равнище.

Защо избрахте ФК " Спартак " Варна?

- Когато приказвах с треньора, той ми изясни за задачите и упоритостите на тима. Допаднаха ми. Познавам треньора - млад и доста упорит, което в допълнение ме стимулира да приема това предизвикателство.

На какво равнище е организацията в клуба?

- Организацията в клуба е на професионално равнище, има някои неща, които би трябвало да се изчистят, само че съм сигурен, че хората в клуба си знаят работата и с течение на времето всичко ще бъде на чудесно равнище за Втора лига.

Вероятно сте имали предложения и от други клубове. Замисляли ли сте да приемете офертата на Соколите?

-Да, имах. Предпочетох " Спартак " пред тим от Втора лига. Трябваше ми време да помисля, само че в последна сметка взех решение, че във Варна развиването ми ще бъде по-голямо.

Вече се запознахте с момчетата и атмосферата в съблекалнята. Смятате ли, че бързо ще се адаптирате към тима?

- Надявам се да се приспособявам бързо към тима и стила му на игра. Ще дам всичко от себе си това да се случи в най-кратък период от време.

Следяхте ли развиването на клуба и какво ви е мнението за настоящия състав на " Спартак "?

- Да, преди да приема офертата, изгледах няколко мача на " Спартак ". Бях впечатлен, отборът се старае да играе бързо и да постанова стила на игра, който практикува.

Какви са упованията ви за представянето на тима през втория полусезон и какви са вашите лични упоритости?

- Очаквам " Спартак " да се върне в професионалния футбол с положителни игри и резултати. Моите упоритости са да не преставам да се развъртвам и да пораствам нагоре.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР